over nanne contact

Herwin je innerlijke kracht en breng jezelf (of je kind) opnieuw emotioneel in balans met behulp van Bachbloesems.

Bachbloesems zijn vloeibare extracten van wilde bloemen (of de bloesems van struiken of bomen), die onmiddellijk inwerken op de geest en je emotioneel terug in harmonie brengen. Ze zijn volkomen veilig voor het ganse gezin (ook voor baby's, tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding) en kennen geen bijwerkingen.

Bachbloesems zijn niet verslavend en kunnen perfect gebruikt worden in combinatie met medicatie of andere therapieën. Ik raad Bachbloesems aan bij aanhoudende psychische zorgen en emotionele problemen, zoals stress, depressie, angsten, tekort aan zelfvertrouwen, kwellende gedachten, burn-out, verslavingsgedrag, slapeloosheid, uitputting, verdriet en traumaverwerking, geboortetrauma en moeilijk aarden bij baby's.

Lees meer  Bachbloesemtherapie is er zowel voor volwassenen als kinderen

Nanne De Cat bachbloesems
Nanne De Cat bachbloesems
Nanne De Cat bachbloesems

Bachbloesems voor volwassenen

Tijdens een rustig gesprek bij u thuis kan je je verhaal kwijt in alle vertrouwelijkheid. Ik stel gerichte vragen, laat op je eigen tempo je verhaal doen waarbij we samen op zoek gaan naar storende emoties, je gemoedstoestand en de ongemakken waarmee je geholpen wil worden. Daarna bepaal ik, in samenspraak met jou, de nodige remedies. Na het gesprek ontvang je de gepaste Bachbloesems in een remedieflesje.Bachbloesems voor kinderen

Kinderen kunnen heel goed geholpen worden met Bachbloesems. Het effect bij hen is groot omdat ze volledig ontvankelijk zijn en geen remmen of blokkades hebben. Tijdens het consult spreek ik indien mogelijk zowel met het kind als met de ouder(s).

De consultatie gaat door bij u thuis of in mijn praktijkruimte: Deerlijkstraat 4, 8550 Zwevegem
Aan huis: een rustige ruimte waar geen andere familieleden of personen aanwezig zijn en waar we kunnen zitten is ten zeerste aangewezen.

Je kan je afspraak telefonisch annuleren -door te bellen of een bericht te sturen- tot 24u voor de aanvang van de sessie. Zonder tijdige annulering wordt de geplande consultatie aangerekend, tenzij geldige reden zoals ziekte of bevalling.

Tarief

Consultatie (1u) 50€*  
Per remedieflesje (30ml) 5€


Maak een afspraak

Maandag 9u45 tot 11u
19u tot 20u
 
Dinsdag 9u30 tot 12u
17u30 tot 20u
Woensdag 14u30 tot 20u
Donderdag * 14u30 tot 20u
Vrijdag 14u tot 17u

(*) Enkel op donderdag gaan de sessies door in de praktijkruimte.

Op alle andere dagen kom ik steeds aan huis. — exclusief vervoerskosten (0,40€ per km) vanaf mijn woonplaats te Heule.
˜
 Zeer goed geholpen geweest door Nanne! Onze dochter van 15 jaar had het heel erg moeilijk met haarzelf, sliep weinig, was vaak triestig of kwaad zonder te weten waarom... De bachdruppels hielpen en helpen haar nog steeds heel goed. Ze slaapt heel wat beter, loopt er ook vrolijker bij, er kan weer een grapje af. Noor is terug onze goedlachse meid. Wij zijn Nanne heel erg dankbaar!  

- Liesbet

 Wij riepen Nannes hulp in voor ons eerste dochtertje met bachbloesemtherapie. Ons dochtertje was toen 5 weken oud en had veel moeite met in te slapen. Ze was heel alert, maar raakte zo overprikkeld. Nanne boezemde ons snel vertrouwen in tijdens het uitgebreide gesprek. Al snel merkten we een positieve verandering in haar slaap en waren heel tevreden! Ondertussen schakelden we Nanne al twee keer in voor onze jongste dochter, als baby en als peuter. Ook nu kwam er snel verbetering. Ze voelde zich blijer en sliep beter! Nanne is echt het vertrouwen waard!  

- Lobke

 In het begin was ik wat sceptisch over Bachbloesems. Maar toch merk ik een positief effect. Nanne heeft een luisterend oor en kan snel de pijnpunten benoemen. Als je zélf iets wil verbeteren in je leven, zijn de Bachbloesems een goed hulpmiddel gebleken. Raar maar waar!  

- Stijn

Logo   PLAKWERK     Website   SPECTERwebdesign

© 2023 Nanne De Cat  —  Uw privacy is belangrijk, lees ons privacybeleid