over nanne contact

Herwin je innerlijke kracht en breng jezelf (of je kind) opnieuw in balans met behulp van Bachbloesems.

Bachbloesems zijn vloeibare extracten van wilde bloemen (of de bloesems van struiken of bomen), die onmiddellijk inwerken op de geest en je emotioneel terug in harmonie brengen. Ze zijn volkomen veilig voor het ganse gezin (ook voor baby's, tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding) en kennen geen bijwerkingen.

Bachbloesems zijn niet verslavend en kunnen perfect gebruikt worden in combinatie met medicatie of andere therapieën. Ik raad Bachbloesems aan bij aanhoudende psychische zorgen en emotionele problemen, zoals stress, depressie, angsten, tekort aan zelfvertrouwen, kwellende gedachten, burn-out, verslavingsgedrag, slapeloosheid, uitputting, verdriet en traumaverwerking, geboortetrauma en moeilijk aarden bij baby's.

Lees meer  Bachbloesemtherapie is er zowel voor volwassenen als kinderen

Nanne De Cat bachbloesems
Nanne De Cat bachbloesems
Nanne De Cat bachbloesems

Bachbloesems voor volwassenen

Tijdens een rustig gesprek bij u thuis kan je je verhaal kwijt in alle vertrouwelijkheid. Ik stel gerichte vragen, laat op je eigen tempo je verhaal doen waarbij we samen op zoek gaan naar storende emoties, je gemoedstoestand en de ongemakken waarmee je geholpen wil worden. Daarna bepaal ik, in samenspraak met jou, de nodige remedies. Na het gesprek ontvang je de gepaste Bachbloesems in een remedieflesje.Bachbloesems voor kinderen

Kinderen kunnen heel goed geholpen worden met Bachbloesems. Het effect bij hen is groot omdat ze volledig ontvankelijk zijn en geen remmen of blokkades hebben. Tijdens het consult spreek ik indien mogelijk zowel met het kind als met de ouder(s).

De consultatie gaat door bij jou thuis. Een rustige ruimte waar geen andere familieleden of personen aanwezig zijn en waar we kunnen zitten is ten zeerste aangewezen. Je kan je afspraak annuleren tot 24u voor de aanvang. Zonder tijdige annulering wordt de geplande consultatie aangerekend.

Tarief*

Consultatie (1u) 40€  
Per remedieflesje (30ml) 5€

Bel   0495 807 870
E-mail   nanne.decat@gmail.com

Maak een afspraak

Maandag 9u30 tot 12u
17u30 tot 21u
 
Dinsdag 17u30 tot 21u
Woensdag 14u tot 21u
Donderdag 9u30 tot 21u
Vrijdag 17u tot 21u
Zaterdag 9u30 tot 21u


(*) exclusief vervoerskosten: 0,34€ per km, vanaf mijn woonplaats te Stasegem.
Logo   PLAKWERK     Website   S P E C T E R

© 2020 Nanne De Cat  —  Uw privacy is belangrijk, lees ons privacybeleid