over nanne contact

Verlicht je lichamelijke en emotionele klachten met de helende werking van voetreflexologie.

Wist je dat de werking van het volledige lichaam wordt gereflecteerd in de voeten? Door op een correcte manier reflexzones in je voet te masseren, stimuleren we de doorbloeding van het lichaam, voeren je lymfeklieren beter afvalstoffen af en worden fysieke kwalen aangepakt en verlicht. Zo slaagt je lichaam erin om zich te herstellen en beter te ontspannen.

Tijdens een voetreflexmassage voeren we massagetechnieken uit op drukpunten die gelinkt zijn aan specifieke plaatsen in je lichaam, zoals je organen. Hierdoor wordt eveneens je psychische en emotionele evenwicht hersteld. Tijdens de sessie worden essentiële oliën gebruikt zoals rozengeranium, sinaasappel,...

Deze vorm van massage kan gecombineerd worden met zowel de klassieke geneeskunde als met andere geneeswijzen en is geschikt voor alle leeftijden (van baby tot volwassene). Kan ook preventief gebruikt worden.

Lees meer  Geschikt bij zowel lichamelijke als emotionele klachten

Nanne De Cat voetmassage
Nanne De Cat voetreflexmassage
Nanne De Cat voetreflexologie

Bij lichamelijke klachten

 • rug- en nekproblemen
 • herstel na ongeval of operatie
 • hormonale schommelingen
 • spijsverteringsproblemen
 • immuniteitsproblemen
 • problemen met het verwerken van afvalstoffen
 • bacteriele of virale infecties
 • urinaire klachten
 • hartproblemen
 • ademhalingsproblemen
 • vocht ophouden
 • allerlei babykwaaltjes zoals krampen, reflux, moeilijk inslapen of doorslapen...

Bij emotionele klachten

 • slaapproblemen
 • depressiviteit
 • stress
 • onzekerheid
 • concentratiegebrek
 • angsten
 • vermoeidheid
 • burn-out
 • overgangsproblemen
 • baby's: verwerken geboorte en aarden

De sessie gaat door in uw vertrouwde omgeving of in mijn praktijkruimte: Hendrik Consciencelaan 29, 8540 Deerlijk.
Aan huis: voorzie voldoende ruimte voor het plaatsen van een massagezetel.

Je kan je afspraak telefonisch annuleren -door te bellen of een bericht te sturen- tot 24u voor de aanvang van de sessie. Zonder tijdige annulering wordt de geplande consultatie aangerekend, tenzij geldige reden zoals ziekte of bevalling.

Tarief

Volwassenen/kinderen vanaf 13j 60€  
Cadeaubon 65€
 
Baby's en kinderen t.e.m. 12j 40€  
Cadeaubon 45€


Maak een afspraak

Maandag 9u30 tot 18u
18u tot 20u
 *
 **
Dinsdag 9u30 tot 18u
18u tot 20u
 *
 **
Woensdag 9u30 tot 20u  ***
Donderdag 9u30 tot 18u
18u tot 20u
 *
 **
Vrijdag 9u30 tot 17u  *

(*) In mijn praktijkruimte te Deerlijk.
(**) In mijn praktijk of aan huis.
(***) Enkel aan huis op woensdag
Exclusief vervoerskosten (0,40€ per km) vanaf mijn woonplaats te Deerlijk, als ik bij je aan huis kom.
˜
 Nanne, een dikke dikke merci voor de behandeling! Hetgene dokters in jaren niet opgelost kregen deed jij in 1 uur. Ik stond er eerlijk gezegd perplex van. Ik weet dat het niet in 1 keer kan opgelost zijn, maar verdorie is toch enorm veel verbeterd. Ik wil je bedanken voor mijn (nu al) 3 pijnvrije dagen !!!  

- Ann

 Ons dochter Louisa (7maand) sliep erg onrustig en leek overdag soms ongemakkelijk. Na verschillende oorzaken te hebben onderzocht en uitgesloten, contacteerde ik Nanne. Louisa die normaal niet echt houdt van lange massages, bleek tot mijn verbazing ontspannen en blij terwijl Nanne bezig was met haar voetjes. Na de behandeling was ze nog steeds vrolijk en kwam er blijkbaar het een en ander los in de pamper. Ook is er nu een merkbaar verschil 's nachts! Ze slaapt makkelijker in en door. Wanneer ze wakker komt, krijgen we haar ook veel sneller weer in slaap. Zeker een aanrader dus! Dus wanneer ik het terug eventjes niet meer weet, weet ik wel wie ik opnieuw contacteer! 

- Fien

 Nanne heeft gouden handen. Na 2 weken bijna niet geslapen te hebben, heb ik na een uurtje "bewerkt" te worden van Nanne terug volledige nachten kunnen slapen. Tijdens de behandeling kom je ook helemaal tot rust !!!  

- Roxy

 Al 2x voetreflexmassages gehad van Nanne en er zullen er zeker nog volgen. Mijn lichaam en geest hebben er enorm veel deugd van gehad. En vooral natuurlijk m'n voetjes :-) Lieve, vriendelijke, aangename vrouw #aanrader 

- Santiana

 Voor het eerst liet ik een behandeling voetreflexologie doen. Ik wist niet goed wat er zou volgen, maar kreeg een hele duidelijke uitleg van Nanne. Nanne geeft jou een rustig en ZEN gevoel tijdens de voetreflexologie. Ze geeft ook uitleg na de behandeling, wat ze ondervonden heeft van kwaaltjes, waarop ze gewerkt heeft... niet twijfelen, maar doen! Een aanrader... 

- Karen

 Echt een topervaring, ik was echt volledig ontspannen na de sessie. 

- Balder

 Nanne heeft gouden handen! Ik kan iedereen aanraden om je voeten in haar handen te leggen. Ik had zelf last van vochtophopingen in mijn benen door verstopte lymfen en dankzij de behandeling van Nanne is dat zo goed als volledig weg. Top! 

- Els

 Hoewel ik hele erge kietelvoeten heb, vind ik de voetreflexologie van Nanne heel aangenaam en ontspannend. Ze heeft al verschillende gewrichtsontstekingen weggewerkt op die manier. Een pak gezonder dan medicatie! En je krijgt er nog een zalige nachtrust bovenop. 

- Leen

 Nanne is een heel lieve dame. Zij is de enige die met mijn voeten mag spelen. Er is niemand die dit zachter en liefdevoller kan. 

- Tine

 Echt allemaal doen zou ik zeggen. Ik ben in behandeling voor mijn angststoornis. Reflexologie geeft mij wat psychische rust en helpt bij mijn slaap. En Nanne kent haar job door en door. Topmadam. 

- Nathalie

 Altijd met de glimlach en een goeie, duidelijke informatie. Zoveel meer dan alleen maar een behandeling. Ik voel het verschil en zo ontspannend! Na de behandeling voelen je voeten ook nog een hele tijd aan alsof ze verpakt zijn in wolkjes. Heerlijk! 

- Koen

 Na de sessie kwam ik thuis en was zo moe! Ik ben toen onmiddellijk in bed gekropen en viel als een blok in slaap. Ik heb heel diep geslapen, niet normaal. Ik ben o.a. in behandeling bij Nanne voor mijn tinnitus waar ik behoorlijk wat last van heb. Ik heb er 14 dagen bijna geen last meer van gehad. Het suizen was er nog maar bleef op de achtergrond. Ik maak zo snel mogelijk een nieuwe afspraak! 

- Evelien

Logo   PLAKWERK     Website   SPECTER

© 2024 Nanne De Cat  —  Uw privacy is belangrijk, lees ons privacybeleid